Pga den rådande situationen med corona/covid-19 har samtliga stora sommarevenemang, som fordonsträffen och midsommarfirandet, ställts in

ÅSAVALLEN

Åsavallen är vår hembygdsgård i Edsbro som Edsbro Hembygdsförening äger och förvaltare. Många av de ideella timmarna som läggs ned är för att hålla alla byggnaderna i bra skick eller skapa något nytt.

Under den varma årstiden samlas Fastighetsgruppen på Åsavallen på tisdagarna och arbetar med de olika projekten som behövs, Egen fikakorg medtas och intas under gemytlig kamratskap (är du också intresserad är det bara att följa med).

Fastighetsgruppen ser även till att iordningställa det som behövs inför varje arrangemang. Vid arrangemang är även Kaffegänget där och ordnar med kaffe och fika i Gamla Prästgårdsboden - många liter kaffe har kokats i det huset, Välvilliga Edsbrobor bakar och skänker bröd till våra arrangemang.

Vid arrangemang har även husen öppet för besökare.

Åsavallen Björksätragården
Edsbro Hembygdsförening